O nas

 

 

                                                                                                                                     Ponudba

 

     •  DEKORATIVNI KAMEN  •  NARAVNE KAMNITE OBLOGE  • TALNE OBLOGE  •  UMETNI DEKORATIVNI KAMEN  •  IZDELKI ZA NEGO KAMNA  •  

 

Delamo tisto, kar nas navdaja z veseljem in v tisto, kar verjamemo, da lahko izboljša jutri. 

Povezovanje naravnih materialov in tehnološke dovršenosti v trajnostni našin gradnje nam je vsakdanja motivacija.

Želimo, da naši rezultati dela dosežejo tiste ljudi, ki z nami čutijo lepoto narave.

 

Svojo ponudbo želimo  sčasoma še dopolniti in izpopolniti glede na želje in potrebe naših strank. Ne ponujamo le prodaje kamnitih oblog, temveč celovito ponudbo v smislu tehničnega svetovanja vgradnje oblog, nakup primernih izvedbenih komponent ter tudi vgradnjo. S tem želimo strankam zagotoviti varno izvedbo kamnitih oblog, saj je vsaka od oblog specifična glede načina vgradnje. Le tako lahko zagotovimo, da bo obloga preživela predvideno življenjsko dobo.

Posebno prednost kamnitih oblog pred klasično kamnito zidavo vidimo v kamnitih izoliranih fasadah, ki so zaradi tehnologije izvedbe hitrejše in posledično cenejše. Izdelamo lahko poljubno debelino toplotne izolacije, na katero se nanaša končni sloj kamnite obloge. Vsak fasadni sistem je edinstven in zato ga je potrebno kot takšnega tudi obravnavati. Naš tehnični sektor inženirsko določi stabilen fasadni sistem, ki bo trajen in ob tem estetsko dovršen.